Undersøkelse og røntgenbilder

Vi vil være sikre på at du blir grundig undersøkt når du møter til en årlig undersøkelse hos oss. Vi sørger for å ta alle de røntgenbildene som er nødvendige for å sjekke dine tenner og tannrøtter. Rens av tannstein og puss av tennene er inkludert i prisen for undersøkelsen. Vi har en fast pris på kr. 1065,- for denne undersøkelsen som inkluderer to røntgenbilder. Hvis det må tas flere røntgenbilder vil du aldri måtte betale mer enn kr. 275,- i tillegg til prisen for undersøkelse, uansett hvor mange ekstra røntgenbilder tannlegen tar.

Vi har også utstyr for å ta panoramarøntgen. Et slikt bilde får med begge kjever og samtlige tannrøtter i ett og samme bilde. Vi tror det er lurt å ta et slikt bilde hvert tredje til femte år for å kunne oppdage forandringer i kjeven eller i tilknytning til tannrøttene. Pris for et panoramarøntgen er kr. 580,-

Dersom det er behov for en grundig vurdering av et problem knyttet til kjeve eller tenner kan vi ta et CT bilde og få dette tolket av den radiologen (røntgenspesialisten) som vi samarbeider med. Prisen for en slik undersøkelse vil være avhengig av om du får noen refusjon fra Helfo.